Duna-Armatúra közműhálózatok fejlesztése
Duna-Armatúra Kft. - Budapest
Duna-Armatúra - ívóvíz hálózat
Duna-Armatúra menü Gömbcsap kanyarban Duna-Armatúra fejléc

A Duna-Armatúra Kft története

Cégünket, a Duna-Armatúra Kft-t 1992-ben alapította a Ludwig Frischhut GmbH, és a Resonator Kft. a Frischhut cég gömbgrafitos öntvény termékeinek magyarországi forgalmazására.

Az eltelt évtizedek alatt fejlesztettük és jelenleg is folyamatosan fejlesztjük termékpalettánkat annak érdekében, hogy magas színvonalon szolgáljuk Partnereink igényeit a gáz-, ivóvíz-, csatorna-, hőszolgáltató hálózatok, környezetvédelmi berendezések építése, karbantartása és üzemeltetése terén.

2002-től cégünk a TYCO-, majd 2009. áprilisától a Resonator Cégcsoport tagja.

Üzletpolitika

Megrendelőink elégedettségét igyekszünk elérni - azáltal, hogy igényeiket lehetőség szerint teljes körűen kiszolgáljuk korszerű, magas műszaki színvonalú gyártmányokkal. A piac és Vevőink növekvő műszaki igényeit a műszaki-tudományos fejlődés alapján újabb, korszerűbb és gazdaságosabb termékek bevezetésével, választékuk bővítésével elégítjük ki.

Háttér

A széleskörű külföldi beszállítói háttér mellett törekszünk egyes termékcsoportok hazai gyártására és új termékek honi kifejlesztésére. Ez a folyamatos, céltudatos tevékenység eredményezi azt a széleskörű termékválasztékot, amellyel Vevőink igényeinek mind teljesebb körű kielégítésére törekszünk.

Az általunk forgalmazott termékek előírások szerinti és állandó minőségét, csereszabatosságát gyártóink és beszállítóink ISO 9001 szerinti minőségbiztosítási rendszere garantálja. Megrendelőink magas szintű és a társadalmi követelményeket kielégítő kiszolgálására 1998. márciusában az ISO 9002 majd 2003-tól az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert vezettük be.

Raktáráruházunkban a járatos termékek (DN 300-ig, PN 10) : alap duktil-cső és -idomok, valamint a kapcsolódó szerelvények, szerelési segédanyagok széles választékban azonnal Vevőink rendelkezésére állnak.

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink körében általános tervezési, szereléstechnikai tapasztalatokat osztunk meg, műszaki előírásokra, segédletekre vonatkozó információkat nyújtunk, egyedi projektekre vonatkozó műszaki tanácsadást végzünk. Ezt szolgáltatást több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink és beszállító cégeink tapasztalt szakemberei végzik térítésmentesen, a felmerülő igényeknek megfelelően.

Célunk Megrendelőink kívánságainak, elképzeléseinek felmérése közvetlen, személyes kapcsolattartás útján, melynek kölcsönös sikeréhez Partnereink együttműködését kérjük.

1997-ben Leányvállalatot alapítottunk Romániában. A Duna-Armatura Bucuresti s.r.o, eredményesen képviseli beszállítóinkat a helyi piacon, az elmúlt 10 évben a piacvezető cégek közé emelkedett.

Resonator Csoport tagja Aktuális - Cégünkről - Termékek - Katalógus - Minőség - Díjaink - Árlisták - Elérhetőségeink - Resonator Csoport
Minden jog fenntartva © Duna-Armatúra Kft. 1992-2010.
Duna-Armatúra idomok Duna-Armatúra szerelvények Duna-Armatúra vízelvezetők
Duna-Armatúra gömbcsap Duna-Armatúra gömbcsapok Duna-Armatúra tűzcsap Duna-Armatúra tűzcsapok